Om Sporre Academy

Maria Sundin

Jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar i över 25 år. Jag är själv f.d hoppryttare och är utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare. Jag har tränat ryttare på klubbnivå och ryttare som tävlat med internationella framgångar, alla lika spännande att arbeta med! Som professionell ICF coach och mental tränare har jag tagit utvecklingen för dig och din häst ett steg till.

Sedan 2013 har jag arbetat med Mental träning för ryttare samtidigt som jag fortsatt som ”vanlig” hopp- och markarbetestränare. Jag har under dessa år i samverkan med  ryttare på olika nivåer, från internationella elitryttare till hobbyryttare utvecklat ett system för att integrera den mentala träningen med modern ridning och tävling i framförallt hoppning. Självklart använder även dressyrryttare systemet men det är hoppningen som är ”min gren”

Nu utvecklar jag Sporre Academy tillsammans med mina kollegor och samarbetspartners, som liksom jag arbetar med elever enligt vår metod.

De är dessutom framgångrika och duktiga ryttare på hög nivå.

Jannica Wadell- unghästutbildare och tävlingsryttare. C-tränare och ridlärare.

Peter Liljedorff- hoppryttare, banbyggare och C-tränare.