Jag heter Sarah Ejermark och är 49 år. Jag tränar och tävlar mitt svenska halvblod Oblix i hoppning, dressyr och fälttävlan. Jag kontaktade Maria därför att jag inte kunde komma ihåg en enda bana – varken på träning eller tävling, hoppning och dressyr. Det var som ett oöverstigligt problem och det stoppade ju min utveckling ganska markant (man blir ju utesluten i hoppningen….)

 

Men genom att bli coachad av Maria och prata om det här så förstod jag att jag fokuserade på helt fel saker vid tävling och träning, vilket gjorde mig spänd. Vi satte mål och pratade mycket, mycket – och nu får jag inte längre ont i magen innan träningar och tävlingar och kommer ihåg mina banor  Till och med dressyrbanorna är enklare att memorera.

 

Dessutom har jag en ganska spänd häst, med stark flyktinstinkt men genom att använda mig av framridningssystemet med 60 övergångar så har vi hittat en lugnare och mer rutinmässig framridning som Obbe trivs med väldigt bra.

2019 here we come!