Emelie Arnell, hoppryttare som siktar högt

Jag heter Emelie och tävlar inom hoppning, jag har tränat mentalt för Maria i ca 1 år och det påverkar mig till att bli lugnare och mer stabil oberoende på resultatet. Jag har två hästar, en sjuåring och en 11 åring och har precis börjat tävla lite internationellt. Jag tränar för Stephanie Holmén och mitt mål är att hela tiden utvecklas och lära mig mer. Mina hästar betyder jättemycket för mig och deras mående är alltid prioriterat högst för mig.

Tacksam för @sporre.academy som hjälpt mig i snart ett år med min mentala träning. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och har lätt för att aldrig vara nöjd, jag har fått mycket hjälp med det av Maria. Jag märker skillnad på att jag blivit mer fokuserad och hanterar motgångar bättre än förut. Jag känner mig lugnare och mer förberedd vid tävling och har enklare för att hantera om oväntade saker uppstår. Tacksam för all hjälp och ser fram emot att lära mig och utvecklas ännu mer inom detta.

Rulla till toppen