Linda, hoppryttare och chef

Linda, en hoppryttare och chef, delar sin resa av personlig utveckling och övervinnande av prestationsångest. Genom mentalt träningsarbete med Maria har hon förbättrat sin ridsport, jobbprestation och välbefinnande. Som ambassadör för mental träning vill hon inspirera andra inom ridsporten att uppnå balans och tillväxt.

Linda, hoppryttare och chef Läs mer »

Ellica, utbildar enligt Sporresystemet

Ellica Gunnarsson har ridit på 120–130 i hoppning och mvb dressyr. Jag är utbildad hippolog med ridlärarutbildning. Hemma på gården tar jag emot hästar för inridning och tillridning, samt håller en del ridlektioner. Har alltid varit en målmedveten person som jobbar för det jag vill. Som tävlingsryttare kände jag mig trygg i mitt system, självsäker till

Ellica, utbildar enligt Sporresystemet Läs mer »

Therese Ranch, SM-vinnare i comeback

Jag har ridit och tävlat sedan barnsben och alltid hållit på med hästar då minaföräldrar var väldigt engagerade.Under ungdomsåren hade jag många härliga stunder och ganska stor framgång. Jag var bla med och vann SM i laghoppning två år i rad som junior och underåren som Young rider tillhörde jag utmanartruppen till landslaget och tävladeframgångsrikt

Therese Ranch, SM-vinnare i comeback Läs mer »

Rulla till toppen