Ellica, utbildar enligt Sporresystemet

Ellica Gunnarsson har ridit på 120–130 i hoppning och mvb dressyr. Jag är utbildad hippolog med ridlärarutbildning. Hemma på gården tar jag emot hästar för inridning och tillridning, samt håller en del ridlektioner. Har alltid varit en målmedveten person som jobbar för det jag vill. Som tävlingsryttare kände jag mig trygg i mitt system, självsäker till

Ellica, utbildar enligt Sporresystemet Läs mer »

Therese Ranch, SM-vinnare i comeback

Jag har ridit och tävlat sedan barnsben och alltid hållit på med hästar då minaföräldrar var väldigt engagerade.Under ungdomsåren hade jag många härliga stunder och ganska stor framgång. Jag var bla med och vann SM i laghoppning två år i rad som junior och underåren som Young rider tillhörde jag utmanartruppen till landslaget och tävladeframgångsrikt

Therese Ranch, SM-vinnare i comeback Läs mer »

Marcus Sundin Liljedorff, mångfaldig svensk och skandinavisk mästare i thaiboxning.

Hejsan! Mitt namn är Marcus. Min sport heter Muay Thai, på svenska kallat Thaiboxning. Det är en stående kampsport där du får använda hela kroppen i attack och försvar. Man får boxas, sparka, knäa och armbåga. Vad som gör thaiboxningen unik är att du också får svepa och kasta motståndaren till marken. Till exempel, om

Marcus Sundin Liljedorff, mångfaldig svensk och skandinavisk mästare i thaiboxning. Läs mer »

Rulla till toppen