Linda, hoppryttare och chef

Linda, hoppryttare och chef

Mitt namn är Linda och min resa började med en personlig kamp mot prestationsångest och en strävan efter perfektion, inte bara i sadeln utan även i andra aspekter i mitt liv.

För två år sedan tog jag ett viktigt beslut. Jag sökte hjälp och fann Maria, en person som skulle visa sig vara en vändpunkt för mig att se värdet i personlig utveckling. Det förändrade inte bara mitt sätt att utveckla mig inom ridsporten utan hade även en positiv inverkan på mitt liv som chef och i mitt personliga välbefinnande.

 I sadeln lärde jag mig att mental styrka är lika avgörande som fysisk förmåga. Att arbeta med Maria hjälpte mig att finna balansen, fokuset och självförtroendet jag behövde för att prestera, samtidigt som jag behöll en känsla av lugn och närvaro.

På jobbet känner jag hur Maria har gett mig verktyg för att hantera stress på ett effektivt sätt och öppna upp för möjligheter till utveckling. Genom att använda den självmedvetenhet som jag tagit till mig från henne, känner jag mig nu som en mer uppmärksam och inspirerande ledare.

Genom Maria lär jag mig att acceptera misslyckanden och lär mig att se det som utveckling och möjligheter!

Som ambassadör för Sporre Academy, mental träning inom ridsporten är det för mig en möjlighet att dela med mig av de livsförändrande fördelarna med mental hälsa och välbefinnande som jag lär mig. Jag är övertygad om att genom att sprida medvetenhet inom mental träning, kan alla inte bara höja prestationerna inom sporten utan också hitta nyckeln till mer hälsosamma och balanserade liv.

Tack för att du följer mig på denna resa. Genom att dela mina erfarenheter från och med Maria hoppas jag kunna inspirera andra att utforska mental träning som ett verktyg för att inte bara uppnå sina mål inom ridsporten utan också som en väg till personlig och professionell tillväxt.

Rulla till toppen