Alva Wimmersjö Stålnacke, hoppryttare med många hästkrafter.

Jag heter Alva och tävlar mina hästar i hoppning. När jag kontaktade Maria under sommaren 2020 var mitt självförtroende i botten och jag hade ingen motivation alls.

Men bara efter vårt första korta samtal tillsammans så fylldes jag med motivation. Att sedan ha haft Maria vid min sida i snart två år har varit en sådan trygghet för mig och det har hjälpt mig otroligt mycket.

Hon finns där både när det går bra och när det går sämre, men det känns som att sedan vi började jobba med min mentala träning och allt som hör där till så har det bara gått bättre och bättre. Vi jobbar tillsammans med tuffa utmaningar och sätter upp både kortsiktiga och långsiktiga mål som nu känns jätteroliga att bocka av en efter en. 


Det jag märkt störst skillnad kring är att när jag mår bra, så mår mina hästar ännu bättre, och det finns inget som gör mig så glad som att jag vet att jag ger mina hästar så bra förutsättningar som möjligt att prestera på topp!
Jag är oroligt tacksam att jag fått den här möjligheten och ser fram emot vår fortsatta tid tillsammans.

Resan har bara börjat!

Rulla till toppen