Alicia Linder Färmnell, junior på väg mot toppen

Jag heter Alicia Linder Färmnell och jag fyller 18 år i år. Jag är verksam i södra Småland där jag och hela min familj är engagerade i ridsporten även med uppfödning i mindre skala. Jag är tävlingsryttare i hoppning. Jag har tre hästar som jag tävlar och tränar på olika nivåer, beroende på ålder.

Dylan är min elithäst, vi har placeringar tillsammans upp till 140cm och en 6:e plats på Svenska Mästerskapen i Mantorp som junior.

Maria har varit med i min satsning lite över ett år då min mamma bokade in ett möte åt mig. Jag har tidigare haft svårt att finna mening med mental träning men med Maria ”klickade” det direkt. Maria har en förmåga att anpassa sin mentala träning/coaching till varje person. Maria har hjälpt mig igenom stora mästerskap både på ponny och stor häst och hon har förmågan att se helheten.

Tillsammans tog vi oss igenom ett mästerskap där det handlade om att hantera nervositet, konsten att prestera vid rätt tillfälle och gå in i sin egna bubbla.

Den mentala träningen hjälper mig mycket i min karriär framåt. Jag är väldigt tacksam för Maria och Sporre Academys hjälp.

Rulla till toppen